Jackie Chan și Arnold Schwarzenegger, cascadorii de senzație la 66 și 73 de ani. Imagini noi din cel mai recent film al celor doi

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii celor doi actori care vor avea ocazia să îi vadă, din nou, jucând împreună. Jackie Chan și Arnold Schwarzenegger lucrează la "Iron Mask", care se anunță a fi o aventură de proporții.

Jackie Chan și Arnold Schwarzenegger lucrează la "Iron Mask"

Profimediaimages.ro

Chan va juca rolul unui expert în kung fu, cunoscut sub numele de Maestru, care trebuie să scape din Turnul Londrei. Cel care conduce închisoarea este James Hook, interpretat de Arnold.

"În 500 de ani, nimeni nu a scăpat vreodată. Nu pleci nicăieri. Acesta este Turnul!", se aude spunând Schwarzenegger, în timp ce râde diabolic.

Cum era de așteptat, scenele de luptă nu lipsesc din ”Iron Mask”. Personajul lui Jackie Chan poate fi observat, în timpul unei lupte cu Hook, cum se rostogolește pe lateralele unui pod și chiar rămâne în echilibru pe ele. Cu ce mișcări încearcă Căpitanul să-l răpună, vezi în trailerul peliculei.

”Iron Mask” este regizat de Oleg Stepchenko, iar în film mai apar Jason Flemyng, Yao Xingtong, Anna Churina, Yuri Kolokolnikov, Martin Klebba, Charles Dance, Rutger Hauer și Christopher Fairbank.

Ultimele știri