Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Joaquin Phoenix a avut un moment tensionat pe platourile de la noul film „Joker”: „Crezi că e amuzant să faci mișto de mine? De parcă sunt o divă”

Chiar dacă actorul nominalizat la Oascar a declarat inițial că echipa și actorii s-au „simțit bine” pe timpul filmărilor pentru „Joker”, Joaquin Phoenix a devenit vizibil agitat atunci când scenele tensionate au fost arătate în timpul unei emisiuni televizate la care participa, scrie Daily Mail.

Chiar dacă actorul nominalizat la Oascar a declarat inițial că echipa și actorii s-au „simțit bine” pe timpul filmărilor pentru „Joker”, Joaquin Phoenix a devenit vizibil agitat atunci când scenele tensionate au fost arătate în timpul unei emisiuni televizate la care participa, scrie Daily Mail.

Joaquin Phoenix a fost invitat în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, în cadrul căreia a fost nevoit să explice comportamentul dubios din timpul filmărilor pentru pelicula „Joker”.

În timpul unei scene, actorul pare foarte deranjat de felul cum este întrerupt de persoanele prezente pe platou și poate fi văzut cum scrie ceva în timp ce este filmat.

„Șoptești în continuu, taci dracului, frate. Încerc să găsesc ceva real aici!”, spune actorul. „Scuze, nu e mare lucru. Dar de fapt cam este. Știu că tu ai pornit chestia cu Cher, Larry. Crezi că e amuzant să faci mișto de mine? De parcă sunt o divă”, continuă Joaquin Phoenix.

Pheonix a părut jenat de clipul difuzat de Jimmy Kimmel, actorul încercând să-și explice cumva comportamentul. „Știi, uneori lucrurile devin tensionate pe platourile de filmare, mulți oameni se află într-un spațiu mic și încerci din răsputeri să te agăți de ceva. Așa că te poți enerva, dar această scenă ar fi trebuit să rămână privată”, a declarat actorul. Mai apoi, Pheonix și-a cerut iertare pentru limbajul folosit.

Sursă: Mediafax

Recomandari