Johnny Flynn este David Bowie în filmul „Stardust”

Actorul sud-african Johnny Flynn, în vârstă de 36 de ani, interpretează rolul David Bowie în filmul „Stardust”, produs de Salon Pictures.

Actorul sud-african Johnny Flynn, în vârstă de 36 de ani, interpretează rolul David Bowie în filmul „Stardust”, produs de Salon Pictures.

Flynn a jucat recent în „Beast”, regizat de Michael Pearce, premiat cu BAFTA pentru lungmetraj de debut, şi în „Vanity Fair”, produs de ITV şi Amazon Studios.

În „Stardust”, regizat de Gabriel Range şi scris de Christopher Bell, el joacă rolul muzicianului. Acţiunea este plasată în anii 1970, când Bowie îşi lansa alter ego-ul Ziggy Stardust. Jena Malone joacă rolul modelului Angie, care a fost soţia lui Bowie timp de zece ani, iar Marc Maron este agentul Rob Oberman.

Proiectul, criticat de fiul muzicianului - Duncan - la momentul anunţării, în una ianuarie, este descris de producători ca „poveste a originilor” şi „un film al unui moment din timp”, şi nu ca un lungmetraj biografic, citează Variety.

Pe coloana sonoră vor fi incluse versiuni ale pieselor lui David Bowie şi piese originale ale altor muzicieni din perioada respectivă.

„Stardust” este produs de Paul Van Carter şi Nick Taussig pentru Salon Pictures. Filmul este cofinanţat de Christopher Figg de la Piccadilly Pictures.

David Bowie, compozitor, cântăreţ şi actor, a murit din cauza unui cancer hepatic pe 10 ianuarie 2016, la două zile după ce îşi lansase cel de-al 25-lea album, intitulat „Blackstar”.

Născut pe 8 ianuarie 1947, la Londra, Bowie a fost recompensat cu două premii Grammy, iar albumele lui au fost vândute în peste 140 de milioane de copii pe plan mondial.

Activ pe parcursul a cinci decenii, frecvent reinventându-şi stilul muzical, David Bowie este considerat un influent inovator, în special datorită lucrărilor sale din anii '70. Cântăreţul britanic s-a inspirat dintr-o vastă paletă de domenii, în special din artă, filosofie şi literatură.

A fost căsătorit cu modelul Angie Barnett în perioada 1970 - 1980 şi cu modelul Iman, din anul 1992 şi până la moartea lui.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri