Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Luna filmelor la Antena 1. Joi, 19 decembrie, ora 20:00: Filmul “Ai tăi, ai mei și ai noștri" (Yours, Mine & Ours) duce comedia la nivel mare

O comendie savuroasă, de familie, în care dragostea cucerește tot, te va ține cu sufletul la gură și cu zâmbetul pe buze joi, 19 decembrie, ora 20:00, în luna filmelor la Antena 1! “Ai tăi, ai mei și ai noștri" (Yours, Mine & Ours) îi are în rolurile principale pe Dennis Quaid și Rene Russo.

Filmul “Ai tăi, ai mei și ai noștri" (Yours, Mine & Ours), la Antena 1

playpilot.com

Comedia a avut un succes uriaș încă de la lansare, grație scenariului realizat special pentru a stârnit amuzamentul spectatorilor și telespectatorilor. Cu un umor de calitate și cu glume din care reies și aspecte din viața reală, de zi cu zi, “Ai tăi, ai mei și ai noștri" (Yours, Mine & Ours) este filmul care te va binedispune în mod sigur, într-o seară de joi.

Nu rata, în decembrie, luna filmelor, la Antena 1!

Sinopsis “Ai tăi, ai mei și ai noștri" (Yours, Mine & Ours)

Părinții văduvi Frank (Dennis Quaid) și Helen (Rene Russo) se casatoreasc... dar cei 18 copii încearcă să le saboteze căsătoria. Astfel ei descoperă că familiile și căsătoriile nu pot fi făcute într-o singură zi.

Frank Beardsley este un văduv cu opt copii. El se întâlnește cu iubita lui din liceu, Helen North, și parcă cei 30 de ani ce au trecut sunt numai 30 de zile. Helen este și ea văduva, și are zece copii de crescut, dintre care șase sunt adoptați.

Cei doi se re-îndrăgostesc și se căsătoresc fără să le spună copiilor.

Sursa: cinemagia.ro

Recomandari