Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Joi, de la ora 20.30, doar la Antena 1. Dolph Lundgren salvează lumea alături de superba Nasstasia Malthe

"În numele regelui- Cele două lumi" îl readuce în prim-plan pe unul dintre cei mai apreciaţi "bătăuşi" ai Hollywood-ului

"În numele regelui- Cele două lumi" îl readuce în prim-plan pe unul dintre cei mai apreciaţi "bătăuşi" ai Hollywood-ului

Antena 1 oferă iubitorilor filmelor de acţiune un adevărat regal al domeniului în care vioara întâi este celebrul Dolph Lundgren. Rămas în mintea cinefililor pentru rolurile negative din "Rocky IV" şi "Soldat Universal", suedezul schimbă tabăra, devenind salvatorul lumii.

Şi cum nici măcar el nu poate rezolva toate lucrurile de unul singur îşi găseşte o superbă parteneră pe care o convinge să-i fie alături în dificilele misiuni pe care le va întreprinde.

Rolul principal feminin din producţia difuzată de Antena 1 joi, de la ora 20.30, este deţinut de frumoasa Nasstasia Malthe, o norvegiancă pe jumătate thailandeză.

Înainte de a-şi descoperi talentele actoriceşti, Nasstasia a fost un model de succes în ţara sa de origine, figura sa atipică pentru o femeie din ţinuturile nordului propulsând-o rapid în atenţia producătorilor de reclame. Are în palmares 40 de spoturi în care a apărut, iar meseria sa de femeie frumoasă a obligat-o să trăiască în toate colţurile lumii, din Canada în Filipine şi din Norvegia în Hong Kong.

În 2001 se decide să renunţe la toate astea pentru a se dedica filmului. Cele mai importante producţii în care frumoasa brunetă şi-a făcut apariţia au fost "Elektra", "Percy Jackson şi Olimpienii" sau "Să fie Război".

Culmea, deşi este foarte sexy, Nasstasia nu a dat iama în bărbaţii de la Hollywood, singura relaţie despre care presa tabloidă a aflat de-a lungul timpului fiind cea pe care actriţa a avut-o cu actorul coreean Will Yun Lee.

Recomandari