Jonah Hill a fost reticent in privinta filmarilor la "21 Jump Street: O adresa de pomina". Vezi trailerul!

Jonah Hill a refuzat initial rolul propus in remake-ul la “21 Jump Street”, temandu-se sa nu fie inca un film care are ca scop unic incasarile uriase, conform wenn.com.

Hill este distribuit alaturi de Channing Tatum in rolurile unor ofiteri de politie care sunt trimisi intr-o misiune in liceu, pozand in studenti. Filmul se bazeaza pe serialul TV de mare succes din anul 1980.

"Cand m-au contactat pentru acest film in urma cu 5 ani, am avut reactia de a-mi da ochii peste cap, asa cum ar face oricine care aude ca un serial de succes se va transforma intr-un film si singurul scop pe care il vezi in asta sunt incasarile uriase pe baza unui serial care avea multi fani si era extrem de popular. Insa este un film mult mai bun decat ma gandeam initial ca ar putea fi. Daca te-ai putea intoarce in timp, in cea mai importanta perioada a adolescentei tale, avand deja raspunsurile si experientele pe care atunci nu le aveai... mie mi se pare o idee foarte interesanta pentru un film. De asta am acceptat sa particip", a spus Jonah Hill.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri