Căutare Live

Julianne Moore are stea pe Walk of Fame!

Julianne More, una dintre cele mai prolifice actrite hollywoodiene, despre care se spune ca este o artista “rabdatoare si generoasa”, a primit joi a 2.507-a stea pe Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard.

Julianne, nascuta Jane Anne Smith, si-a dezvelit steaua din fata Pantages Theatre, una din salile de spectacol istorice din Los Angeles, cu o saptamana inaintea lansarii pe piata nord-americana a urmatorului ei film, "Carrie", noua versiune a legendarei pelicule a lui Brian De Palma.

Actrita americana are 54 de ani si a fost nominalizata de patru ori la Oscar. Are la activ aproape 60 de filme, printre care "Boogie Nights" (1997), “Magnolia” (1999),"The Big Lebowski" (1998), "Hannibal" (2001), "The Hours" (2002), "A Single Man" (2009) sau "Crazy, Stupid, Love" (2011).

"Sunt incantata si mirata ca fac parte din comunitatea celor de pe Walk of Fame. Multumesc ca m-ati invitat in aceasta poveste, in acest vis", a spus actrita in incheierea ceremoniei.

De vineri, Sergiu Nicolaescu poate fi vazut in ultimul sau rol... "Roxanne", regizat de Valentin Hotea, in cinematografele din Romania, din 11 octombrie...
Ultimele știri