La Antena 1 vor fi “Minus 25 de grade” la început de decembrie! Pregătiți pentru un film extraordinar?

 

Și voi iubiți aventura, câini husky și determinarea unor oameni de a învinge orice obstacol? Atunci nu aveți cum rata “Minus 25 de grade”, un film memorabil produs de celebra Walt Disney Pictures.

Pelicula oferă adrenalină la maxim, situații limită și momente în care cei mai sensibili pot plânge cu adevărat. Și nu, nu este vorba de un buletin meteo la ceas de seară, așa cum v-ați putea gândi inițial, ci de un film bazat pe fapte reale, în regia lui Frank Marshall, care îl are in prim-plan pe regretatul actor Paul Walker, cunoscut și pentru rolul din “Fast & furious”.
  

O misiune în ținutul gheții
  
 O echipă de exploratori și oameni de știință pornește într-o misiune de cercetare în Antarctica. 
 La un moment dat, ghidul de supraviețuire Jerry Shepard (Paul Walker), cartograful Cooper (Jason Biggs) și geologul Davis (Bruce Greenwood) scăpa cu bine, dar cu mari emoții, de un accident groaznic, datorită celor opt câini husky aflați în dotarea echipei.  Doar că, obligați să părăsească zonă, cercetătorii sunt nevoiți să abandoneze câinii de sanie, în condițiile vitrege ale temutei ierni, cu promisiunea că se vor întoarce. 
  
 Însă, o mare furtună de zăpada le da planurile peste cap, iar câinii rămân izolați… Continuarea o veți vedea numai la Antena 1, miercuri, de la 20:30!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe