Antena Căutare

Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții, difuzat la Antena 1 | Trailer

Filmul de acțiune Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții, ce îi are în rolurile principale pe Angelina Jolie și Gerard Butler va fi difuzat de Antena 1, joi, 4 iulie de la ora 20.00

Lara Croft Tomb Raider - Angelina Jolie

Filmul de acțiune ”Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții”, ce îi are în rolurile principale pe Angelina Jolie și Gerard Butler va fi difuzat de Antena 1, joi, 4 iulie de la ora 20.00.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, tradus Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții este un film de acțiune lansat în 2003, regizat de Jan de Bont, în care Angelina Jolie apare în rolul persoanjului Lara Croft. Este o continuare a filmului adaptat după seria faimoaselor jocuri Tomb Raider, primul film din serie fiind Lara Croft: Tomb Raider.

Lara Croft (Angelina Jolie) are parte de noi aventuri în această continuare a filmului din 2001, inspirat dintr-un joc video. De această dată, curajoasa Lara ajunge într-un templu subacvatic, în căutarea cutiei Pandorei, care conține una din cele mai mortale plăgi de pe Pământ, ce trebuie găsită înainte ca omul de știință Jonathan Reiss să pună mâna pe ea.

Obiectul de care Lara Croft (Angelina Jolie) are nevoie pentru a găsi cutia Pandorei, care este ascunsă în misteriosul Leagăn al Vieții, este un fel de glob care se presupune a fi o hartă. Când Lara Croft este în căutarea globului, el este furat de agentul lui Reiss, și astfel i se alătură un vechi prieten, Terry Sheridan, un vechi mercenar care și-a petrecut ultimi ani într-o închisoare în Siberia. Lara și Terry pornesc într-o aventură care se întinde peste câteva continente pentru a regăsi globul.

Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții. Actori și personaje

  • Angelina Jolie - Lara Croft
  • Gerard Butler - Terry Sheridan
  • Ciarán Hinds - Jonathan Reiss
  • Chris Barrie - Hillary
  • Noah Taylor - Bryce
  • Djimon Hounsou - Kosa
  • Til Schweiger - Sean

Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții. Trailer

Filmul Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, interzis în China

Filmul Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life/ Leagănul Vieții a fost interzis în China, unde s-au și filmat o mare parte dintre secvențe, pe motiv că portretizează ţara într-o manieră negativă şi maliţioasă.

China este a doua cea mai mare piaţă de filme din lume, iar dacă un lungmetraj nu primeşte „binecuvântarea“ cenzorilor asta înseamnă milioane de dolari pierduţi pentru producători.

Lara Croft Tomb Raider 2, încasări și profit

Lara Croft Tomb Raider 2 a avut încasări de 156.505.388 de milioane de dolari, dar profitul a fost unul destul de mic, bugetul de producție ridicându-se la aproximativ 95 de milioane de dolari.

Salma Hayek va juca într-un film cu supereroi produs de Marvel... Copilul Forrest Gump vrea înapoi la actorie, la 25 de ani după ce a dat cu piciorul unei cariere la Hollywood! Ce a făcu...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x