Căutare Live

Lenny Kravitz va juca in filmul ”The Hunger Games”

Lenny Kravitz a fost contactat sa joace in ”The Hunger Games” dupa ce i-a impresionat pe producatorii de la Hollywood cu prestatia sa din ”Precious”, conform wenn.com.

Cantaretul a fost ales pentru rolul stilistului Cinna in filmul adaptat dupa cartea scrisa de Suzanne Collins - iar Kravitz a dezvaluit ca rolul din drama "Precious" (2009) l-a ajutat sa obtina acest proiect.

El a declarat pentru revista Interview: "Gary Ross a vazut filmul "Precious" si i-a placut personajul meu, Nurse John. A stiut ca sunt potrivit pentru rolul din "The Hunger Games", pentru ca si Cinna are grija de cineva si este un personaj central in film. M-a sunat si mi-a spus ca vrea sa realizeze un film si daca imi place subiectul imi ofera rolul fara sa sustin o proba in prealabil. M-am simtit flatat."

Kravitz a vrut sa citeasca cartea inainte de a accepta oferta regizorului, dar nu a durat mult pana sa ajunga pe platourile de filmare. El a mai spus: "Imi amintesc ca am inceput s-o citesc noaptea si trebuia sa ma culc. Eram obosit pentru ca lucrasem toata ziua, dar nu ma puteam opri din citit. Mi-a placut povestea. Am terminat cartea si l-am sunat ca sa-l anunt ca accept rolul."

Sursa: Hbo.ro

Foto: bauergriffinonline.com

Jake Gyllenhaal ar putea fi distribuit in "Motor City"... Scurtmetrajele de Oscar vin la Festivalul NexT 2012...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri