Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă fanilor ocazia de a juca în „Killers of the Flower Moon” al lui Scorsese

Actorii Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă fanilor ocazia de a juca în următorul lor lungmetraj „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese.

Fanii pot concura pentru un rol de figuraţie prin donaţii oferite „All in Challenge”, care sprijină proiectele „America’s Food Fund”, „Meals on Wheels” şi „No Kid Hungry” ale lui DiCaprio. Donaţiile vor ajuta la oferirea de hrană pentru cei afectaţi de pandemia de Covid-19.

DiCaprio şi De Niro au anunţat provocarea printr-o înregistrare video publicată pe contul de Instagram al lui DiCaprio.

„Cele mai vulnerabile dintre comunităţile noastre au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca niciodată”, a spus Robert De Niro.

Pe lângă apariţia în film şi o zi petrecută pe platourile de filmare, câştigătorul va putea să participe şi la premiera lungmetrajului alături de cei trei cineaşti.

„Dacă v-aţi întrebat vreodată cum este să lucrezi cu marele Martin Scorsese, Robert De Niro şi cu mine, asta este şansa voastră”, a transmis DiCaprio. „Robert şi cu mine urmează să jucăm într-un film intitulat «Killers of the Flower Moon», regizat de Martin Scorsese. Vrem să vă oferim un rol de figuraţie, ocazia de a petrece o zi pe platouri cu noi trei şi de a participa la premieră”.

Cei doi i-au provocat şi pe Matthew McConaughey, Ellen DeGeneres şi Jamie Foxx să participe la competiţie.

A post shared by (@leonardodicaprio) on

Apr 15, 2020 at 5:44am PDT

Între alte oferte din cadrul „All in Challenge” se numără şansa ca Justin Bieber să cânte „One Less Lonely Girl” în casa câştigătorului şi ocazia de a apărea în următorul film al lui Kevin Hart.

„Killers of the Flower Moon” este bazat pe romanul omonim al lui David Grann despre o anchetă FBI din anii 1920.

Sursa : news.ro

Recomandari