Căutare Live

Marele premiu DaKINO a fost castigat de filmul "Pinion"

Trofeul DaKINO 21 a fost acordat scurtmetrajului australian „Pinion”, de Sylvie Asuka, la gala de premiere a Festivalului International de Film DaKINO, care a avut loc sambata seara, la Cinematograful Patria din Capitala.

Premiile celei de-a 21-a editii a Festivalului DaKINO (21-26 noiembrie) au fost acordate in urma deliberarii juriului format din Anca Damian, regizor, scenarist si producator, actrita Ana Ularu, regizorul Yacine Sersar, castigator al trofeului DaKino 19, precum si al editiei aniversare DaKINO 20, John Ketchum, cofondator al Filminute (Festivalul International de Filme de 1 minut), si producatorul Mihai Orasanu.

In afara de trofeul DaKINO 21, in valoare de 4.000 de euro, la gala de sambata au mai fost acordate premiul pentru cea mai buna regie, in valoare de 2.000 de euro, care i-a revenit libanezului Marwan Khneisser, pentru scurtmetrajul „Short memory", dar si premiul pentru cea mai buna imagine, in valoare de 1.000 de euro, acordat scurtmetrajului romanesc „Strung Love", de Victor Dragomir. Juriul a mai acordat un premiu special, in valoare de 1.000 de euro, scurtmetrajului „Vanishing", in regia polonezului Bartosz Kruhlik, dar si o mentiune speciala, pentru „Superman, Spiderman sau Batman", de Tudor Giurgiu.

Citeste si Jurnalul!

Zilele Filmului Polonez la Bucuresti... VIDEO! Mariana Mihut a primit o stea pe Aleea Celebritatilor...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri