Martin Scorsese lucreaza la un film despre istoria masinilor Rolls-Royce

Martin Scorsese a anuntat ca lucreaza la un nou film in care va fi prezentata istoria companiei producatoare de automobile Rolls-Royce, informeaza Fox News.

Regizorul castigator al premiului Oscar este producatorul peliculei intitulate „Silver Ghost".

In film va fi prezentata povestea lui John Douglas-Scott Montagu, un pionier in industria automobilistica, a sotiei si a amantei lui, Eleanor Velasco Thornton. Prietenia lui cu fondatorii companiei Rolls-Royce, Charles Rolls si Henry Royce, va face si ea parte din actiunea filmului.

John Douglas-Scott Montagu, cel in jurul caruia se desfasoara actiunea peliculei, a constituit sursa de inspiratie pentru realizarea emblemei care se afla pe fiecare autoturism Rolls-Royce.

Martin Scorsese a fost incantat de scenariul filmului si nu a ezitat nicio clipa cand a fost rugat sa devina producatorul lui alaturi de Richard Attenborough si Anthony Haas. Celebrul regizor a declarat si ca povestea din „Silver Ghost" trebuia neaparat sa fie ecranizata.

Foto: hepta.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri