Martin Scorsese, omagiat in cadrul galei Critics' Choice Movie Awards

Legendarul regizor Martin Scorsese va fi invitatul de onoare al galei Critics' Choice Movie Awards unde va primi unul dintre cele mai importante trofee, conform wenn.com.

Regizorul va accepta din partea Broadcast Film Critics Association trofeul Critics' Choice Music + Film Award. Premiul onoreaza cariera "unui regizor realizat" care stie sa sporeasca impactul filmelor prin intermediul muzicii. Scorsese a fost selectat pentru acest trofeu datorita filmelor sale muzicale, printre care se numara si cel mai nou documentar al sau "George Harrison: Living in the Material World".

Regizorul va primi trofeul Music and Film Award pe 12 ianuarie (2012), in cadrul ceremoniei de la Hollywood Palladium, calcand cu aceasta ocazie pe urmele predecesorului sau, Quentin Tarantino, care a obtinut trofeul anul acesta.

Sursa: hbo.ro

Foto: Hepta

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri