Martin Scorsese va lansa un film de 165 de minute :“The Wolf of Wall Street”

Pelicula , ce urmeaza sa apara pana la finele acestui an, s-a facut remarcata, deja, prin durata. Va avea doua ore si 45, desi, initial, ar fi trebuit sa dureze mai mult

“The Wolf of Wall Street” are la baza povestea reala a lui Jordan Belfort (personaj interpretat de Leonardo DiCaprio), un broker de succes, care duce o viata plina de fast, dar ajunge sa decada din pricina crimelor si a coruptiei in care este implicat. Filmul dispune de o distributie de exceptie, in afara lui Leo pe afis aparand, printer altii, Matthew McConaughey, Jonah Hill si John Bernthal.

Presedintele “Paramount”, Brad Grey, a declarat ca “Munca lui Marty este fantastica. Filmul va fi oficial lansat in ziua de Craciun si sunt foarte incantat”, relateaza Huffington Post.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri