Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mihai Mălaimare Jr., printre greii cinematografiei mondiale, premiaţi la gala Hollywood Awards

Mihai Mălaimare Junior, fiul celebrului actor român cu acelaşi nume, a fost răsplătit cu premiul pentru cel mai bun director de imagine.

Un român se numără printre greii cinematografiei mondiale premiaţi la gala Hollywood Awards! Mihai Mălaimare Junior, fiul celebrului actor român cu acelaşi nume, a fost răsplătit aseară cu premiul pentru cel mai bun director de imagine. Printre marii câştigători ai serii se numără şi actorii Charlize Theron, Antonio Banderas şi Al Pacino.

Comedia neagră "Jojo Rabbit" spune povestea unui băieţel, în vârstă de 10 ani, care află că mama sa ascunde o fată evreică în mansarda caseI. Copilul, însă, are şi un prieten imaginar, o versiune neobişnuită a dictatorului nazist, Adolf Hitler.

Ilustraţia impecabilă a poveştii pe marile ecrane i-a adus lui Mihai Mălaimare Jr. premiul pentru cel mai bun director de imagine la gala Hollywood Awads. Filmul a mai fost răsplătit şi cu trofeul pentru cel mai mai bun design de producţie.

Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Antonio Banderas pentru rolul din filmul Pain and Gain.

Iar la categoria feminină, răsplătită a fost actriţa Renée Zellweger pentru prestaţia din filmul despre viaţa lui Judy Garland.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro