Căutare Live

Miniseria "Hatfields & McCoys”, filmata in Romania, a castigat doua premii Emmy. Vezi care au fost ceilalti castigatori!

Productia „Hatfields & McCoys”, filmata integral in Romania, a castigat doua premii Emmy la gala care a avut loc duminica seara, in Los Angeles. Lui Kevin Costner i-a revenit trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal, iar lui Tom Berenger cel pentru rol secundar.

Hepta

Miniseria difuzata in Statele Unite pe postul History Channel a a inregistrat un succes si la gala Creative Arts Emmy, din 15 septembrie, cand si un roman a primit ravnitul trofeu. Dragos Stanomir a castigat atunci premiul pentru cel mai bun mixaj de sunet.

La ceremonia de decernare a premiilor Emmy de aseara, au fost recompensate cele mai bune productii de televiziune. Cel mai bun serial de comedie a fost desemnat „Modern Family”. Serialul care spune povestea a trei cupluri inrudite a fost nominalizata la 14 categorii si a mai primit trei premii: cel mai bun actor in rol secundar (Eric Stonestreet), cea mai buna actrita in rol secundar (Julie Bowen) si cea mai buna regie (Steven Levitan).

Cea mai buna actrita de comedie intr-un rol principal a fost desemnata Julia Louis-Dreyfous, cunoscuta ca Elaine din "Seinfeld". Actrita a revenit in televiziune in productia Veep. Jon Cryer, interpretul lui Alan din serialul "Doi barbati si jumatate", a primit trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal.

La categoria drama, marele castigator a fost serialul „Homeland”, unul dintre favoritele lui Barack Obama. Din noua nominalizari, a castigat premiul pentru cel mai bun actor in rol principal (Damian Lewis), cea mai buna actrita in rol principal (Claire Danes), dar si pentru cel mai bun scenariu.

Vezi aici cum s-au imbracat vedetele la gala de decernare a premiilor Emmy!

Un serial filmat in Romania, pe lista nominalizarilor la Premiile Emmy... James Bond a implinit 50 de ani de la aparitia pe marile ecrane...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri