Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Misterul mortii regizorului Tony Scott continua. Era sanatos tun, avea planuri pentru "Top Gun 2" dar s-a aruncat de pe pod fara ezitare

Nimeni nu isi poate explica motivul pentru care Tony Scott a incheiat socotelile cu viata. Rudele spun ca regizorul nu era bolnav, desi a fost initial suspectat de cancer, oameni din entertainment sustin ca acesta lucra la o continuare pentru "Top Gun 2", dar filmarile realizate de martorii oculari arata ca acesta s-a aruncat de pe pod fara sa ezite.

Ultimele zile ale lui Tony Scott au fost petrecute in compania actorului Tom Cruise, cel care i-a adus faima pentru “Top Gun”, in cautarea noilor locatii pentru continuarea celebrei pelicule. Ei au vizitat scoala unde pilotii adevarati din "Top Gun" si-au facut antrenamentul, Naval Weapons Fighter School, din Nevada. Mai mult, directorul companiei 20th Century Fox a declarat ca acum doua saptamani, Scott parea entuziasmat de noile proiecte cinematografice pentru anul viitor, printre care si "Prometheus 2".

In ciuda acestor lucruri, martori oculari din ziua tragediei spun ca acesta ar fi sarit in gol fara ezitare iar unele surse au chiar clipuri video care il arata pe Scott aruncandu-se de pe pod. Un site de stiri ar fi vazut filmarile respective, dar a refuzat sa cumpere inregistrarea pentru a fi data pe post. In schimb, a fost facuta publicadeclaratia unui martor de la fata locului: “A aterizat direct pe barca noastra si multi dintre noi au vazut totul”. Mai multe agentii de presa au inceput sa liciteze pentru filmuletele sau fotografiile amator capturate duminica, in jurul orei 12.00 noaptea, ora la care Tony Scott s-a sinucis.

Motivul mortii sale ramane, deocamdata, un mister. Continutul biletului de adio lasat nu a fost dezvaluit nici pana acum, iar boala si problemele financiare au fost scoase din ecuatie, relateaza Daily Mail.

Dupa ce canalul de televiziune ABC anuntase ca regizorul suferea de cancer inoperabil la creier, sotia lui Tony a declarat ferm ca acest lucru este imposibil si ca sotul sau a fost sanatos tun pana in ultimele momente ale vietii. Spusele sotiei sale au fost confirmate de principalul investigator al departamentului medico-legal iar ABC a fost nevoit sa retracteze cele spuse.

Peste cateva saptamani va fi dezvaluit rezultatul oficial al autopsiei si o data cu el, speculatiile vor inceta.

sursa foto: hepta.ro

Recomandari