„Mo”, cu Dana Rogoz, Mădălina Craiu şi Răzvan Vasilescu, din 4 octombrie în cinematografele româneşti

 

Lungmetrajul „Mo”, cu Dana Rogoz, Mădălina Craiu şi Răzvan Vasilescu în distribuţie, va rula din 4 octombrie în cinematografele româneşti.

Regizat de Radu Dragomir, filmul le are în centru pe Mo şi prietena ei, prinse copiind de cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua şansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.

„Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o ştire la TV cu o studentă de la Cluj, care îşi filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întreţină relaţii sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, a transmis Dragomir într-un comunicat.

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir a fost selectat în competiţia Festivalului de la Sarajevo, iar în România a rulat în avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

Filmările pentru „Mo”, producţie Scharf Film Production şi Strada Film, au avut loc în 2017 şi 2018, la Bucureşti. Director de imagine a fostLiviu Mărghidan, montajul a fost realizat de Tudor Popescu, Marius Stănescu s-a ocupat de sunet, iar de costume, Adina Bucur, art director a fost Gabriel Bucur. Filmul a fost realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Lungmetrajul va fi distribuit de Bad Unicorn.

Sursa : news.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI