Modificarea pe care Macaulay Culkin vrea să o facă filmului Singur Acasă 2, la 29 de ani de la premieră. Ce vrea starul să schimbe

Macaulay Culkin, faimosul actor din filmul pe care toată lumea îl revede în preajma sărbătorilor de iarnă, Singur Acasă, a declarat că ar schimba ceva la filmul Singur Acasă 2.

Modificarea pe care Macaulay Culkin vrea să o facă filmului Singur Acasă 2, la 29 de ani de la premieră. Ce vrea starul să schimbe

profimedia

Schimbări în filmul Singur Acasă 2, 29 de ani mai târziu

Celebrul actor, astăzi în vârstă de 40 de ani, a răspuns unor tweet-uri postate de câțiva fani care vorbeau despre apariția lui Donald Trump în filmul Singur Acasă 2. Macaulay a lăudat felul în care unul dintre fanii filmului a editat și l-a scos pe Donald Trump din peisaj.

Un alt fan i-a sugerat actorului să facă o petiție prin care să ceară ca Donald Trump să fie înlocuit cu Macaulay cel de-acum, la 40 de ani. Aparent, actorului I s-a părut că aceasta ar fi o idee bună.

Ne amintim cu toții că Donal Trump a apărut pentru câteva secunde în filmul Singur Acasă 2, din 1992, în scena în care Kevin McAllister (interpretat de Macaulay Culkin), l-a întrebat pe Trump unde se află recepția, iar fostul președinte al SUA l-a îndrumat.

Printre miile de oameni care nu vor să îl mai vadă pe Donald Trump nici în film, dar nici la conducerea statului, se numără și Culkin.

Înlăturarea lui Trump din filmul de comedie

În noiembrie, un fan înfocat al filmului în care Macaulay este protagonist, pe nume Kevin Broberg, a făcut o petiție prin care cerea celor de la Disney să îl scoată pe Trump din film și să îl înlocuiască cu Joe Biden, președintele ales de americani.

“Filmul “Singur Acasă 2” este distrus. Are o urmă de rasism pe el din cauza apariției lui Donald J. Trump. Fac petiție pentru ca el să fie editat din film și înlocuit cu Joe Biden”, scria Broberg în petiția sa.

Până în prezent, această petiție a strâns doar 185 de semnături. Dacă fanii reușesc să îl înlăture din film, atunci nu ar fi prima dată când un membru al familiei Trump este eliminat dintr-un film. Anul trecut, Donald Trump a aflat că tatăl său fusese înlăturat din varianta canadiană a filmului pe canalul TV CBC.

Povestea actorului din rolul lui Kevin McAllister

A devenit cunoscut de la o vârstă extrem de fragedă. La doar 10 ani, Macaulay Culkin a cunoscut celebritatea absolută odată cu rolul băiețelului neastâmpărat interpretat în filmul ''Singur acasă'', Kevin McCallister.

Publicul l-a îndrăgit pe ''Kevin'' din primul moment, iar filmul a devenit o capodoperă a cinematografiei, rulând în fiecare an de Crăciun. Dar nu multă lume cunoaște povestea incredibilă din spatele carierei impresionante a actorului.

Macaulay Culkin a avut o copilărie extrem de grea. A fost nevoit să îndure tratamentul nemilos pe care tatăl lui i-l aplica. Actorul, acum în vârstă de 40 de ani, pune comportamentul tatălui pe seama invidiei.

''Călătoream prin toată ţara şi eram închis într-o cameră cu un om care nu mă plăcea. Un om rău. Care m-a abuzat fizic şi psihic. Pot să vă arăt cicatricile mele. Era gelos pe mine şi mă ameninţa cu `Fă aşa, sau te lovesc!`. Tot ceea ce a încercat să realizeze în viaţă, mie mi-a ieşit chiar înainte de 10 ani”, a spus actorul într-un podcast al artistului Marc Maro preluat de news.com.

În prezent, Mac a rupt orice fel de legătură cu ambii părinți, după un lung proces cu aceștia în care miza principală a fost averea de 17 milioane de dolari a starului.

Aflându-se în control total asupra veniturilor sale, viaţa lui a intrat pe un făgaș normal. Însă relaţia actorului cu tatăl său, Kit, nu s-a îmbunătățit. Ba chiar mai mult, Kit l-a renegat public pe Macaulay. Declarația sa pentru Daily Mail a fost șocantă: "Nu-l mai consider fiul meu."

În ceea ce privește viața personală, celebrul actor este cunoscut pentru căsătoria sa, la numai 18 ani, cu actrița Rachel Miner, de care s-a despărțit după doi ani, și pentru relația de lungă durată cu Mila Kunis. În prezent, are o relație cu artista Brenda Song.

Ultimele știri