Lovitură CRUNTĂ pentru toți românii care sunt abonați NETFLIX! Vor rămâne fără conturi: „Milioane de abonamente vor fi închise”

 

Este binecunoscut fenomenul de împărțire a contului de Netflix cu familia și cu prietenii. Dacă mai faci asta în viitor s-ar putea să ai probleme.

O companie de software din Marea Britanie a dezvoltat un algoritm de inteligență artificială care poate urmări dacă un cont online, fie el de Netflix sau HBO, este împărțit cu alte persoane.

Compania britanică Synamedia a dezvăluit un sistem care va stopa obiceiul de a-ți da numele de utilizator și parola pentru un anume serviciu ca și altcineva să-l folosească. Asta înseamnă că dacă tu ai un cont de Netflix pe care-l plătești, dar același cont este folosit și de alte persoane, sistemul ar putea detecta asta și ar înștiința compania, Netflix în acest caz.

Mai departe, cei de la Netflix ar putea să-ți trimită o solicitare în care te roagă să-ți schimbi abonamentul astfel încât mai multe persoane să poată urmări conținutul sau ar putea să-ți închidă contul.

Programul Synamedia folosește inteligența artificială, machine learning și analiză comportamentală pentru a identifica locul de unde contul a fost accesat, la ce oră, ce conținut este vizualizat și de pe ce dispozitiv.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe