Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Nicolas Cage a filmat primele scene pentru "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance"

Nicolas Cage a filmat azi pentru productia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance", pe soseaua de centura a municipiului Sibiu. Filmarile vor avea loc pana miercuri, iar de joi echipa se va muta in Piata Mica, in Piata Mare si in Piata Huet din centrul orasului

Dupa ce saptamana trecuta filmarile pentru productia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfasurat pe Transfagarasan, fara ca Nicolas Cage sa fie prezent, acestea s-au mutat, saptamana aceasta, in judetul Sibiu. La filmari participa sute de persoane, romani si straini. Pe centura sunt amplasate zeci de rulote, in care se gasesc recuzita pentru cascadorii, garderoba, birourile producatorilor si ale staff-ului, relateaza Mediafax.

"In Sibiu vom filma mai multe scene, multe dintre ele vor avea loc pe centura, intr-o masina in miscare, iar mai incolo, saptamana aceasta, vom filma in oras. Nicolas Cage filmeaza o scena intr-o masina cu actrita Violante Placido. Filmarea va fi intr-o zona foarte larga, masina se misca continuu, iar camera de filmare va fi cand in fata, cand in spatele lor", a declarat Scott Levine, reprezentant al staff-ului de productie. Nicolas Cage nu va efectua cascadoriile pe motocicleta programate in cadrul filmarilor, el urmand sa fie inlocuit de un cascador profesionist.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

Recomandari