Nominalizările la premiile Oscar 2017! Vezi aici transmisiunea LIVE

 

Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunțate astăzi, la ora 15.18, potrivit BBC News. Principalul favorit este considerat musicalul La La Land, care deja a dominat Globurile de Aur, unde a câștigat un număr record de trofee. Emma Stone și Ryan Gosling sunt văzuți ca principalii favoriți pentru categoriile cea mai bună actriță/cel mai bun actor.

Cu toate acestea, este de urmărit dacă pelicula va putea să doboare recordul de nominalizări la premiile Oscar. În prezent, filmele Titanic și All About Eve dețin acest record, cu 14 nominalizări. În ceea ce privește un musical, recordul este deținut de Mary Poppins, care a avut 13 nominalizări la premiile Oscar. Alte filme cu șanse mari să fie nominalizate la premiile Oscar sunt Moonlight, Manchester By The Sea și Arrival.

 

La categoria cea mai bună actriță, pe lângă Emma Stone, cele mai mari șanse să fie nominalizate le au actrițele Natalie Portman, pentru interpretarea lui Jackie Kennedy Onassis.

La categoria cel mai bun actor, Casey Affleck (Manchester By The Şea) și Denzel Washington (Fences) sunt considerați principalii favoriți pentru a se confrunta cu Ryan Gosling.

Premiile Oscar vor fi decernate în luna februarie. Mai precis, cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi transmisă în direct de postul american ABC şi va fi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe