Noul film ce promite a fi un succes COLOSAL! Drama celor 12 copii captivi în peștera din Thailanda, ecranizată. Iată cum se va numi pelicula, dar și când încep filmările

 

Drama copiilor și a antrenorului lor de fotbal , captivi vara aceasta în peștera Tham Luang, în nordul Thailandei, și scoşi după două săptămâni din peştera inundată , va fi subiect de film.

Pelicula se va numi "The Cave", iar filmările vor demara în luna noiembrie a acestui an şi vor fi coordonate de regizorul Tom Waller, si adaptată de Pure Flix Entertainment, companie care a produs filmele francizei „God's Not Dead”.

"Proiectul este deja finalizat" şi a fost găsită finanţare, a declarat marţi pentru AFP Katrina Grose, producător asociat al filmului, precizând că încă se lucrează la scenariu. 

Realizatorul thailandez de origine irlandeză Tom Waller a prezentat proiectul său de film la Festivalul de la Toronto, a precizat Grose. Acesta a mai declarat în cadrul unui interviu oferit la Festivalul de Film de la Toronto că au fost aleşi deja actorii care vor juca în film.

Înainte de a ajunge pe marele ecran, istoria celor 12 copii poate fi văzută la Bangkok, într-o expoziţie care propune vizitatorilor să experimenteze traversarea unui tunel îngust că cel din peştera unde au fost captivi băieţii.

Echipa de fotbal formată din copii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani şi antrenorul acesteia au fost daţi dispăruţi pe 23 iunie, când nu s-au mai întors dintr-o excursie de după antrenament. Ei au intrat în peşteră şi au rămas blocaţi după ce o ploaie torenţială a blocat tunelurile de ieşire.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI