Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

"Nu sunt suficient de frumoasă". Anya Taylor-Joy refuză să se privească pe micile ecrane, deși publicul o iubește

Anya Taylor-Joy a avut parte de laudele criticilor de film, dar și a cinefililor pentru prestația din The Queens Gambit, însă asta nu a făcut-o să-și schimbe părerea despre propria persoană.

Anya Taylor-Joy nu se crede ”suficient de frumoasă” pentru a fi distribuită în filme

Profimediaimages.ro

Anya nu se crede ”suficient de frumoasă” pentru a fi distribuită în filme. Ba mai mult, se consideră o femeie ”urâtă”.

”Nu am făcut-o și nu cred că mă voi crede vreodată frumoasă. Nu cred că sunt suficient de atrăgătoare pentru a apărea în filme. Nu voi merge la cinema ca să-mi văd filmul, îl voi viziona înainte”, a declarat actrița conform Daily Mail.

De asemenea, Anya Taylor-Joy a recunoscut că a avut un atat de panică atunci când a fost distribuită în rolul protagonistei din ”Emma Austen Jane”.

Citește și: Și-a înșelat soția cu colega de pe platourile de filmare. În ce ipostaze sexy s-a fotografiat Dominic West cu Lily James

”M-am gândit că 'sunt prima Emma urâtă și nu pot face asta', deoarece prima replică din film este 'Sunt frumoasă, inteligentă și bogată'”, a explicat ea.

Cine este Anya Taylor-Joy

Născută în Miami, Anya este mezina unei familii cu șase copii și a crescut în Argentina. Tatăl ei este bancher, mama fotograf.

Pe când avea șase ani, s-au mutat cu toții în Knightsbridge. A mers la școala pregătitoare Hill House, apoi la Queen's Gate School. A fost model, iar la 16 ani a renunțat la școală pentru a face actorie.

Înainte de rolul Emmei, a avut o scurtă apariție în X-Men The New Mutants. În prezent, lucrează la The Northman, alături de Nicole Kidman și Alexander Skarsgard.

Recomandari