Căutare Live

"Nu sunt suficient de frumoasă". Anya Taylor-Joy refuză să se privească pe micile ecrane, deși publicul o iubește

Anya Taylor-Joy a avut parte de laudele criticilor de film, dar și a cinefililor pentru prestația din The Queens Gambit, însă asta nu a făcut-o să-și schimbe părerea despre propria persoană.

Anya Taylor-Joy nu se crede ”suficient de frumoasă” pentru a fi distribuită în filme

Profimediaimages.ro

Anya nu se crede ”suficient de frumoasă” pentru a fi distribuită în filme. Ba mai mult, se consideră o femeie ”urâtă”.

”Nu am făcut-o și nu cred că mă voi crede vreodată frumoasă. Nu cred că sunt suficient de atrăgătoare pentru a apărea în filme. Nu voi merge la cinema ca să-mi văd filmul, îl voi viziona înainte”, a declarat actrița conform Daily Mail.

De asemenea, Anya Taylor-Joy a recunoscut că a avut un atat de panică atunci când a fost distribuită în rolul protagonistei din ”Emma Austen Jane”.

Citește și: Și-a înșelat soția cu colega de pe platourile de filmare. În ce ipostaze sexy s-a fotografiat Dominic West cu Lily James

”M-am gândit că 'sunt prima Emma urâtă și nu pot face asta', deoarece prima replică din film este 'Sunt frumoasă, inteligentă și bogată'”, a explicat ea.

Cine este Anya Taylor-Joy

Născută în Miami, Anya este mezina unei familii cu șase copii și a crescut în Argentina. Tatăl ei este bancher, mama fotograf.

Pe când avea șase ani, s-au mutat cu toții în Knightsbridge. A mers la școala pregătitoare Hill House, apoi la Queen's Gate School. A fost model, iar la 16 ani a renunțat la școală pentru a face actorie.

Înainte de rolul Emmei, a avut o scurtă apariție în X-Men The New Mutants. În prezent, lucrează la The Northman, alături de Nicole Kidman și Alexander Skarsgard.

Făcea furori în Academia de Poliție, dar puțini știu cum mai arată acum. Imagini cu superba Leslie Easterbrook...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x