Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

O versiune a filmului „Face/Off”, în pregătire

O versiune a filmului „Face/Off”, lansat în 1997 cu John Travolta şi Nicolas Cage în distribuţie, este pregătită de Paramount, informează Deadline.

O versiune a filmului „Face/Off”, lansat în 1997 cu John Travolta şi Nicolas Cage în distribuţie, este pregătită de Paramount, informează Deadline.

Paramount l-a angajat pe Oren Uziel („22 Jump Street”) pentru a scrie scenariul, iar Neal Moritz va fi producător. David Permit, care a fost producător al filmului original, va fi acum producător executiv.

Distribuţia pentru noul film nu a fost stabilită.

„Face/Off” a fost regizat de John Woo, după un scenariu semnat de Mike Werb şi Michael Colleary. Travolta a interpretat rolul agentului FBI Sean Archer, iar Cage a fost teroristul Castor Troy, care - printr-o operaţie - au luat fiecare înfăţişarea celuilalt. Povestea a avut în centru asasinarea fiului lui Archer.

Filmul a avut un buget de 80 de milioane de dolari şi a generat încasări totale de 245 de milioane de dolari. În următorii şase ani, Woo a regizat „Mission: Impossible 2”, „Windtalkers” şi „Paycheck”.

Moritz este cunoscut ca producător al filmelor din franciza „Fast and Furious”. Permut a petrecut mai mult de 15 ani pentru a dezvolta „Hacksaw Ridge” (2016) şi a primit o nominalizare la Oscar pentru această dramă.

Uziel a mai scris, între altele, „The Cloverfield Paradox” şi „Sonic the Hedgehog”.

Sursa : news.ro