Observator Special: Roluri mari, sacrificii pe masura

Tom Cruise s-a angajat la o firma de curierat, pentru a exersa rolul din filmul "Collateral" (2004). Si este doar unul dintre exemple. Si, oricum, este unul dintre cele mai mici sacrificii, fiind altele mult mai dure...

"A intra in rol" este, fara indoiala, cel mai greu lucru pe care il face un actor. Replicile se invata, gestica - la fel, dar - daca "intratul in rol" nu reuseste, productia va fi un esec.

Totusi, daca un celebru actor de la Hollywood, cu un cont spectaculos, primeste rolul unui curier, cum procedeaza? Isi foloseste imaginatia. Sau se angajeaza, pentru o perioada, curier. Asa a facut Tom Cruise, pentru rolul din filmul "Collateral", in regia de Michael Mann..

La fel a facut si actorul Robert De Niro, pentru rolul din filmul Taxidriver (1976), regizat de lui Martin Scorsese. S-a angajat, pur si simplu, ca sofer de taxi, muncind mai multe luni timp de 12ore/zilnic.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri