Live acumFilm: Craiasa zapezii - Foc si gheata
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Paul Walker și Vin Diesel sunt furioși și iuți la Antena 1. 5 secrete ale celei mai de succes francize din ultimul deceniu!

Milioane de oameni îi adoră pe protagoniștii seriei „Fast and furios”, iar moartea lui Paul Walker într-un tragic accident de mașină a transformat filmele în adevărate „clasice” ale producțiilor de acțiune

Milioane de oameni îi adoră pe protagoniștii seriei „Fast and furios”, iar moartea lui Paul Walker într-un tragic accident de mașină a transformat filmele în adevărate „clasice” ale producțiilor de acțiune.

Fanii din lumea întreagă știu sute de replici pe de ros, le studiază atent biografiile actorilor principali, crează fan-cluburi pe întreaga planetă și așteaptă cu înfrigurare apariția unor noi filme din această franciză.

Există însă și lucruri mai puțin cunoscute de publicul larg și care au făcut din „Fast and furios” o producție de-a dreptul intrigante.

1. Tommy Lee Jones trebuia să fie distribuit în cel de-al cincilea episod, însă venerabilul actor a refuzat propunerea, ceea ce i-a făcut pe producători să-și îndrepte atenția către Dwayne „The Rock” Johnson.

2. Nici Paul Walker nu era luat în calcul pentru primele pelicule, regizorul gândindu-se la alte două nume grele din showbizul hollywoodian. Eminem și mai apoi Christian Bale au fost ofertați de către realizatorii filmelor, însă cei doi au spus „pas”, fiind circumspecți asupra rolului, iar personajul i-a revenit în cele din urmă regretatului Walker. „Nu trebuia să fie el. Noi am văzut altceva pentru rolul ăsta, dar primii cu care am negociat ne-au refuzat”, au povestit producătorii filmului.

3. Producătorii au păstrat secret motivul pentru care Vin Diesel a refuzat să apară în 2Fast 2Furios. Protagonistul seriei a refuzat salariul oferit pentru prezența sa în distribuție, cerând 25 de milioane de dolari. Lucrurile s-au reglat în timp, Diesel și-a primit banii și a acceptat să revină printre „furioși”.

4. Personajele Brian și Letty și-au vorbit pentru prima oară în cea de-a șasea serie a francizei. Michelle Rodriguez și Paul Walker au avut un dialog în penultimul film și nu pentru că ar fi fost certați ci pentru că autorii producției au ajuns la concluzia că între cele două personaje nu exista nicio apropiere.

5. Gal Gadot este una dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului și una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Personajul său din Fast and Furios a murit în al șaselea film, dar a apărut și în episodul al șaptelea!!! Cum a fost posbili așa ceva? Gisele a apărut într-o amintire a lui Letty!

Primul și cel mai de succes film al francizei „Furios și iute” este la Antena 1, joi, de la ora 20.30.

Recomandari