Căutare Live

Penelope Cruz a devenit prima actrita din Spania care a primit o stea pe Walk of Fame

Penelope Cruz a devenit vineri prima actrita din Spania care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Vedeta a marturisit ca nu va uita niciodata aceasta zi. Nu numai din cauza emotiilor, dar si pentru ca i-a avut alaturi pe sotul ei, dar si pe unul dintre cei mai buni prieteni, Johnny Depp.

Cu zambetul pe buze si emotinata din cale afara, Penelope Cruz si-a primit ieri steaua pentru care a muncit atat de mult in ultimii 10 ani.

La ceremonie au venit fanii lui Penelope, sotul sau Javier Bardem, dar si oamenii care i-au fost alaturi de cand a ajuns in America. Iar Johnny Depp a fost doar unul dintre acestia.

Cu aceasta ocazie, actrita si-a adus aminte de primele ganduri care i-au trecut prin minte cand a intrat pentru intaia oara in cetatea filmului.

Steaua care-i poarta numele este in apropierea salii unde actrita s-a bucurat de un alt triumf pe pamant american: decernarea premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar, in 2009.

Foto: Hepta

Woody Allen isi va juca propriul rol intr-o productie franceza... Lindsay Lohan a primit oferta de a juca intr-un film despre viata lui Charles Manson...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri