Căutare Live

„Pokémon Detectiv Pikachu”, debut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul live-action „Pokémon Detectiv Pikachu”, pentru care şi-a împrumutat vocea Ryan Reynolds, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Lungmetrajul live-action „Pokémon Detectiv Pikachu”, pentru care şi-a împrumutat vocea Ryan Reynolds, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul regizat de Rob Letterman, din distribuţia căruia mai fac parte Bill Nighy şi Justice Smith, a fost vizionat de 38.874 de spectatori şi a generat încasări de 855.227 de lei.

„Dark Phoenix”, regizat de Simon Kinberg, cu Sophie Turner, Jennifer Lawrence şi Jessica Chastain în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc. Cel mai recent film din franciza „X-Men” a generat încasări de 696.049 de lei şi a fost vizionat de 27.945 de spectatori.

Filmul de aventuri „Aladdin” al lui Guy Ritchie s-a clasat pe poziţia a treia, în coborâre două locuri, după ce, în al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, a generat încasări de 377.959 de lei.

Lungmetrajul SF „Godzilla II: Regele monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, cu Millie Bobby Brown, Bradley Whitford şi Vera Farmiga în distribuţie, a coborât tot două locuri în top, ajungând pe patru. În al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 11.537 de spectatori şi a generat încasări de 262.965 de lei.

Filmul de acţiune „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre două poziţii. În al patrulea weekend de la lansare, filmul a fost vizionat de 5.612 spectatori şi a generat încasări de 125.513 lei.

Drama horror „Ma”, cu Octavia Spencer în rol principal, a debutat pe poziţia a şasea, cu 4.515 spectatori şi încasări de 93.952 de lei.

Povestea de dragoste „Şi Soarele e o stea/ The Sun Is Also a Star”, cu Yara Shahidi şi Charles Melton în distribuţie, de debutat pe locul al şaptelea, cu încasări de 84.652 de lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe opt, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 82.024 de lei.

Animaţia „Terra Willy: Rătăcit prin galaxie/ Terra Willy: Planète inconnue”, care spune povestea unui băieţel ce naufragiază pe o planetă neatinsă de om, a coborât cinci locuri, până pe nouă. În al doilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 2.763 de spectatori şi a generat încasări de 49.296 de lei.

Filmul „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea şi ultimul al francizei, a ocupat locul al zecelea, în coborâre patru poziţii, după al şaptelea weekend de la premieră, când a generat încasări de 20.881 de lei.

Unul din cinci britanici se învoieşte de la serviciu pentru a urmări seriale acasă... Amazon pregăteşte un serial inspirat de anii de facultate ai actriţei Sandra Bullock...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri