Povestea româncei care a ieşit din orfelinat şi a devenit un regizor de succes. Maia Morgentern joacă în ultimul ei film: "Eu mereu am visat asta, încă din copilărie... o copilărie zbuciumată"

 

 A copilărit în orfelinate, iar singurul lux pe care şi l-a permis a fost să viseze. Abandonul, foamea şi singurătatea n-au împiedicat-o să trăiască pentru întâlnirea cu idolul din copilărie, actriţa Maia Morgenstern. Şi după 34 de ani a reuşit. 

În ciuda tuturor greutăţilor, Violeta Bârla a devenit regizor şi scenarist de succes. Reporterii Observator au cunoscut-o la filmările peliculei despre poveştile dramatice ale românilor plecaţi să munească în Italia. Decizia privind rolul principal a venit firesc. Maia Morgenstern spune povestea unei generaţii.

În România, nimeni nu i-a dat şansa de a-şi urma visul unei cariere în cinematografie. Şi-a împlinit dorinţa în Italia. După ani de studiu, în actorie şi regie, Violeta Bârla a început să facă film.

Pelicula despre drama românilor plecaţi la muncă în peninsulă este un proiect de suflet. Mai ales că în rolul principal este Maia Morgenstern, actriţa pe care a admirat-o încă din copilărie.

Violeta pregăteşte premiera filmului Inimă albastră.Vrea să fie un exemplu pentru copiii părăsiți.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE