Povestea româncei care a ieşit din orfelinat şi a devenit un regizor de succes. Maia Morgentern joacă în ultimul ei film: "Eu mereu am visat asta, încă din copilărie... o copilărie zbuciumată"

 

 A copilărit în orfelinate, iar singurul lux pe care şi l-a permis a fost să viseze. Abandonul, foamea şi singurătatea n-au împiedicat-o să trăiască pentru întâlnirea cu idolul din copilărie, actriţa Maia Morgenstern. Şi după 34 de ani a reuşit. 

În ciuda tuturor greutăţilor, Violeta Bârla a devenit regizor şi scenarist de succes. Reporterii Observator au cunoscut-o la filmările peliculei despre poveştile dramatice ale românilor plecaţi să munească în Italia. Decizia privind rolul principal a venit firesc. Maia Morgenstern spune povestea unei generaţii.

În România, nimeni nu i-a dat şansa de a-şi urma visul unei cariere în cinematografie. Şi-a împlinit dorinţa în Italia. După ani de studiu, în actorie şi regie, Violeta Bârla a început să facă film.

Pelicula despre drama românilor plecaţi la muncă în peninsulă este un proiect de suflet. Mai ales că în rolul principal este Maia Morgenstern, actriţa pe care a admirat-o încă din copilărie.

Violeta pregăteşte premiera filmului Inimă albastră.Vrea să fie un exemplu pentru copiii părăsiți.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe