Căutare Live

Premiera la cinema: Agentii de rezerva

SUA, 2010. Premiera – 8 octombrie Regie: Adam McKay. Cu: Derek Jeter , Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Larnell Stovall, Jalil Jay Lynch. Durata: 107 min. Baneasa Drive in Cinema, Cinema City Cotroceni, Cinema City Cotroceni - Sala VIP, Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema, The Light Cinema

Allen Gamble si Terry Hoitz (Mark Wahlberg) sunt doi detectivi foarte diferiti, dar care sunt fortati sa lucreze impreuna.

Daca Gamble este calm si prefera siguranta muncii de birou, Hoitz este dornic de actiune si se dedica raidurilor periculoase in speranta ca ar putea obtine un statut privilegiat printre politisti.

Singurul si Highsmith, pe care ii idolatrizeaza. Insa atunci cand lui Gamble si lui Hoitz li se ofera oportunitatea de a se ridica la standardele inalte impuse de catre acestia, situatia nu evolueaza conform planului initial al celor doi.

Avanpremiera: Mananca Roaga-te Iubeste... Premiera la cinema: Legende din Regatul Bufnitelor 3D...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri