Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Premieră sezonul 3 La Casa de Papel. Ce trebuie să știi despre serialul Netflix

La Casa de Papel - Fabrica de bani, unul dinte cele mai de succes seriale Netflix revine cu sezonul 3, care are premiera pe 19 iulie. Trailer

Casa de Papel Netflix

La Casa de Papel - Fabrica de bani, unul dinte cele mai de succes seriale Netflix revine cu sezonul 3, care are premiera pe 19 iulie.

Sezonul 3 din serialul spaniol La Casa de Papel - Fabrica de bani -, ce are premiera pe 19 iulie, conține 9 episoade.

De data aceasta, în La Casa de Papel, un grup de hoţi dau lovitura perfectă şi fură 2,4 miliarde de euro.

Sezonul 3 la Casa de Papel, distribuție

Din echipa de distribuție pentru sezonul 3 din La Casa de Papel fac parte, printre alții, actorii Ursula Corbero (Tokio), Alvaro Morte (Profesorul), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herran (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituno (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Manver (Marivi), Juan Fernandez (Coronel Prieto) și Mario de la Rosa (Suarez).

Ca nume noi pentru sezonul al treilea, platforma de streaming Netflix a anunțat trei actori, și anume pe Hovik Keuchkerian, care va interpreta rolul lui Bogota, Najwa Nimri, care va juca personajul Alicia, Fernando Cayo, cel care va apărea ca Tamayo, dar și Rodrigo de la Serna, inginerul din serial.

O nouă surpriză pentru fanii serialului spaniol va fi prezența lui Pedro Alonso (Berlin), cel care a murit la finalul jafului din sezonul al doilea. Prezența sa răspunde la tot felul de speculații din partea fanilor în legătură cu soarta acestuia.

La Casa de Papel, sezonul 3, episoade

La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 1 – Ne-am întors!
La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 2 – Aikido
La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 3 – 48 de metri în subteran
La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 4 – Bum, bum, pa!

La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 5 – Cutiile roșii
La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 6 – Nu a mai contat
La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 7 – O mică vacanță
La Casa de Papel Sezonul 3, episodul 8 – Razna

La Casa de Papel, sezonul 3. Trailer

La Casa De Papel. Lucruri inedite despre serialul Netflix

Serialul Netflix La Casa De Papel a devenit, în 2018, cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix. Conform declarațiilor lui Ted Sarandos, Chief Content Officer al Netflix, “La Casa de Papel” a fost cea mai urmărită serie din toate producțiile străine ce sunt disponibile pe Netflix, “non-English series”, în primul trimestru al anului.

La Casa de Papel a fost creată de regizorul Alex Pina, un veteran al producțiilor de televiziune din Spania. A fost inițial difuzată de postul local Antena 3, în două părți, un sezon. A avut premiera pe 2 mai 2017, iar pe 25 decembrie 2017, Netflix a decis să o difuzeze pe platforma sa globală, după ce fusese valabilă numai pe Netflix Spania.

La casa de Papel aduce în scenă o intrigă ca o partidă de șah: fiecare mutare a unei tabere pune cealaltă parte într-un nou context, și mai dificil, fiecare piesă pierdută deschide un nou front, iar tensiunea se acumulează de la oră la oră, de la personaj la personaj.

Jaful din La Casa de Papel a fost gândit de un personaj cu un trecut obscur, numit în film El Profesor. Aflăm mai târziu că îl cheamă Sergio Marquina, interpretat de Álvaro Morte, iar planul genial pus la cale de acesta a venit ca un omagiu pentru tatăl său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci.

El Profesor reușește să strângă lângă el opt tâlhari, cu perspective îndoielnice, ce nu par să aibă nimic în comun decât infracțiunile comise. Acțiunea este prezentată prin ochii lui “Tokyo”, personaj interpretat de Úrsula Corberó.

Pe parcursul serialului La Casa de Papel, apar flashback-urile, ce au rolul de a da dinamică acțiunii, a crea suspans, dar și pentru a explica următoarea mișcare a fiecărei tabere. Planul este aproape perfect, doar că “El Profesor” nu o ia în calcul pe procuroarea care se ocupă de jaf, Raquel Murillo, interpretată de Itziar Ituño. Între cei doi, începe un joc de-a șoarecele și pisica, ce se termină chiar surprinzător, pentru cei care au urmărit seria până la final.

Cine este El Profesor din La Casa de Papel

Álvaro Antonio García Morte s-a născut în Cadiz în 1975 și este cunoscut pentru rolurile sale din seriale, în special în cele produse de și pentru Antena 3.

A jucat în Amar es para siempre, El Secreto de Punte Viejo și La Casa de Papel, printre altele.

În 2012 a fondat compania teatrală 300 Pistolas și a început să regizeze piese de teatru precum El lazarillo de Tormes, Tres sombreros de copa​, La casa de Bernarda Alba sau El perro del hortelano.

Álvaro a devenit cunoscut în toată lumea pentru rolul enigmaticului El Profesor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro