Căutare Live

Premiile Asociatiei Actorilor Americani: Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la Gala

Rasturnare de situatie la Gala Premiilor Asociatiei Actorilor Americani, care s-a desfasurat noaptea trecuta! Un singur film, din cele vehiculate la bursa zvonurilor, a reusit sa convinga. Si chiar si asa nu a obtinut totul, din cele patru nominalizari.

Dintre favoritele de anul acesta, doar filmul "Lincoln", in regia lui Steven Spielberg, a reusit sa ia acasa doua premii din cele patru nominalizari primite.

Este vorba de cel mai bun actor in rol principal, Daniel Day-Lewis, si cel mai bun actor in rol secundar, Tommy Lee Jones.

La fel ca la Globurile de Aur, Kevin Costner si Julianne Moore au castigat premiul la categoria cel mai bun actor, respectiv cea mai buna actrita intr-un film sau intr-o miniserie.

Kevin Costner a primit premiul pentru cel mai bun actor intr-un film sau miniserie pentru pelicula "Hatfields & McCoys", filmata in tara noastra.

Cu o experienta de aproape trei decenii la Hollywood, Julianne Moore a fost marea castigatoare la categoria cea mai buna actrita intr-un film sau miniserie pentru rolul sau din filmul "Game Change".

Lupta greilor din cinematografie pentru premiile Asociatiei Actorilor Americani...
Ultimele știri