Primul film al Madalinei Ghenea, incasari de 3 milioane de euro in doar 3 zile de la lansare!

Modelul Madalina Ghenea si-a inceput cariera de actrita cu succes. Filmul in care joaca frumoasa romanca a avut incasari record de peste 3 milioane de euro in doar trei zile de la lansare.

"I solti idioti", primul film al oltencei, face valuri in cinematografia italiana. Filmul a avut incasari de peste 900.000 de euro chiar vineri, in prima seara a difuzarii, iar pana aseara suma era asteptata sa ajunga la trei milioane de euro, informeaza click.ro.

"Mi-am dorit mult sa fiu actrita. Am avut marea onoare sa o imit pe Sophia Loren", a declarat Madalina Ghenea, care joaca rolul unei rusoaice celebre. "Mai am confirmate inca patru filme. Pentru roluri ma pregatesc cu un profesor de actorie din New York. Banii nu sunt importanti pentru mine, important este sa imi vad visul cu ochii, acela de a fi actrita si sa ii vad pe parinitii mei la cinema bucurosi ca isi vad fiica pe marele ecran."

Modelul roman, in varsta de 24 de ani, a ajuns in topul preferintelor italienilor dupa ce a fost fotografiata in compania actorului Leonardo DiCaprio la casa lui din Australia.

Foto: Egotastic

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri