Primul film de televiziune cu Ben 10 va aparea la Cartoon Network in 2012

Ben 10, eroul Cartoon Network care se poate transforma in zece extraterestri diferiti, va aparea in primul sau film de televiziune cu imagini generate in totalitate pe computer.

"Ben 10: Destroy All Aliens" va avea premiera globala la Cartoon Network in 2012. Filmul da timpul inapoi si il urmareste pe Ben Tennyson la varsta de 10 ani, cand principalele lui motive de ingrijorare sunt profesorii, pedepsele de la scoala si colegii rautaciosi.

Momentele grele cer masuri extreme, iar Ben decide sa scape de toate acestea si calatoreste la capatul galaxiei, unde participa la programul de antrenament pentru cei care doresc sa se preschimbe in extraterestri. Ben nici nu-si da seama ce efecte ireversibile va avea acest program asupra lui: ajuns inapoi pe Pamant, devine tinta raului Mechamorph, cu care va trebui sa lupte...

Citeste si Jurnalul!

creativeswallpapers.blogspot.com

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri