Prinţesa cu cel mai lung păr din istorie vine la Antena 1! "Tangled - O poveste încâlcită", sâmbătă, de la 20:00

 


În această sâmbătă, telespectatorii sunt invitaţi în faţa micilor ecrane pentru a afla povestea prinţesei Rapunzel şi a banditului Flynn

Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung și magic. Rapunzel, care caută biletul de ieșire din turnul unde a fost ferecată timp de mulți ani, face o înțelegere cu frumosul hoț și duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-polițist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, și o gașcă de tâlhari aspri.

Cum se termină totul? Vedem împreună sâmbătă, de la 20:00, doar la Antena1!

Animația a fost nominalizată la Oscar pentru “Cel mai bun cântec”, iar în Spania a reușit să spargă un record. Producția cu vocile lui Mandy Moore și Zachary Levi a obținut 4.12 milioane de dolari din bilete de cinematograf vândute în Spania în week-endul în care a avut premiera. Încasările au stabilit un nou record în Box Office-ul spaniol la categoria animație, întrecând filmele “Finding Nemo” și “Toy Story 3”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe