Producatorii ultimului film cu Tom Hanks si Julia Roberts, amendati din cauza unei poze

Autoritatile din Spania au amendat producatorii filmului Larry Crowne, pentru ca nu s-au asigurat ca actorii principali Tom Hanks si Julia Roberts sa poarte casti de protectie in timp ce mergeau pe un scuter, asa cum se observa pe afisul peliculei.

Afisul, care ii arata pe Roberts si Hanks calatorind fara casti pe un scuter, incalca legile rutiere stricte din Spania, care taxeaza "orice publicitate, in print, audio sau video care poate incita la viteza excesiva, condus agresiv, situatii periculoase sau orice fel de circumstante ce implica o conduita contrara principiilor legii".

Conform The Telegraph, producatorii filmului au fost amendati cu peste 25.000 de lire sterline pentru greseala. Cei de la TriPictures au fost atat de surprinsi de amenda incat au crezut initial ca este o gluma si au informat ca in film toti actorii care merg pe scutere au purtat casti.

Si Shakira a fost amendata anul trecut pentru ca nu a purtat casca intr-unul dintre videoclipurile ei.

Sursa: Antena3.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri