Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Regina Elisabeta a II-a a primit premiul BAFTA pentru rolul jucat alaturi de James Bond la Olimpiada din 2012

Crema industriei cinematografice din Marea Britanie s-a adunat la Palatul Windsor sa o aplaude pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana a primit premiul BAFTA, pentru sprijinul pe care l-a oferit cinematografiei, dar si pentru rolul jucat intr-un scurt metraj alaturi de agentul James Bond, interpretat de Daniel Craig.

Peste 300 de vedete din industria filmului britanic s-au adunat la Palatul Windsor sa vada momentul in care regina primeste trofeul la care ravneste orice actor.
Printre acestia s-au aflat Sir Christopher Lee, actorul care ii da viata vrajitorului Saruman in seria "Hobbitul", Damian Lewis, vedeta serialului "Homeland", si Eddie Redmayne, renumit pentru rolul sau din muzicalul "Les Miserables".

"Inainte de a va acorda acest premiu de onoare din partea BAFTA si a intregii familii a filmului britanic, imi permiteti sa parafrazez cuvintele lui William Shakespeare si sa va spun: nu putem da un alt raspuns in afara de a va multumi, a va multumi si a va multumi pe vecie. (...) Majestatea voastra, dintre toate lucrurile minunate pe care ni le-ati oferit in timpul domniei dumneavoastre, aparitia dumneavoastra senzationala la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul trecut de la Londra a fost deosebita in mod special. Atat de mult incat cativa dintre colegii mei, prezenti aici in aceasta seara, vor sa stiti ca daca doriti sa va aventurati si mai mult in lumea filmului britanic. Au deja cateva scenarii cu roluri minunate pentru dumneavoastra.", a declarat Sir Kenneth Branagh.

Suverana a primit premiul BAFTA pentru rolul jucat alaturi de agentul Bond intr-un clip difuzat la deschiderea Olimpiadei, din august 2012.

Regina a marturisit ca nu are de gand sa inceapa o cariera in lumea filmului.

FOTO: Hepta

Recomandari