Căutare Live

Retrospectiva Festivalului de Film "Anonimul" la Noul Cinematograf al Regizorului Roman

Retrospectiva Festivalului International de Film "Anonimul", editia 2011, eveniment desfasurat de curand la Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii, va incepe maine la Bucuresti, proiectiile fiind gazduite pana la 28 august la Noul Cinematograf al Regizorului Roman din cadrul Muzeului Taranului.

Retrospectiva se datoreaza, in mare parte, directorului festivalului, Miruna Berescu, care se afla in fruntea echipei inca de la prima editie a "Anonimului", de acum opt ani.

Programul cuprinde atat lungmetraje, cat si scurtmetraje din competitie, nelipsind evident filmele premiate: "Casa", regia Zuzana Liova (Trofeul Anonimul, la Lungmetraje); "Groving", regia Roxana Bentu (Scurtmetraj animatie); "Winter Frog", regia Slony Sow (Cel mai bun scurtmetraj fictiune); "Kill Your Bill", regia Irina Vasilieva (Premiul Ovidiu Bose Pastina).

In una dintre zile va fi prezentat si "Periferic" al lui Bogdan George Apetri, lungmetrajul romanesc din competitia mare. Festivalul Anonimul organizat de Fundatia Anonimul prezinta in general filme care nu ajung in circuitul cinematografic de la noi, de aceea publicul are marea sansa de a le vedea cu acest prilej.

Citeste si Jurnalul!

La Hollywood se pregateste "Totul despre sex 3"... Un eté brulant...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri