Robert De Niro, Al Pacino si Joe Pesci ar putea juca impreuna intr-un film regizat de Martin Scorsese

Filmul biografic "The Irishman" i-ar putea avea in distributie pe Al Pacino si Joe Pesci, alaturi de Robert De Niro (foto), care a obtinut deja rolul principal. Pelicula, regizata de Martin Scorsese, prezinta viata lui Frank Sheeran, presupusul asasin al liderului sindical Jimmy Hoffa

Astfel, proiectul cinematografic i-ar putea aduce pentru prima oara impreuna pe cei patru oameni de film, relateaza allocine.fr.

Robert De Niro si Al Pacino au mai jucat impreuna in "Nasul II", "Obsesia/ Heat" si "Crime justificate/ Righteous Kill". De Niro si Joe Pesci au jucat de asemenea impreuna in "Baieti buni/ Goodfellas", iar colaborarea dintre De Niro si Scorsese este deja renumita.

Deocamdata insa nu se stie cand vor incepe filmarile sau o data pentru lansarea filmului. Presa internationala a inceput recent sa vehiculeze numele actorilor Al Pacino si Joe Pesci ca posibili colegi ai lui Robert De Niro, cel din urma fiind deja confirmat pentru rolul principal in pelicula inca de acum doi ani.

Sursa: jurnalul.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri