Robert De Niro ar vrea să joace rolul guvernatorului statului New York într-un film despre pandemie

Actorul Robert De Niro a declarat într-o intervenţie la emisiunea „The Late Show” a lui Stephen Colbert că ar vrea să joace rolul lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, într-un film despre pandemie.

De Niro a vorbit în emisiune despre activităţile lui în timpul perioadei de izolare şi nu a ratat ocazia de a critica răspunsul autorităţilor americane cu privire la epidemia din ţară, relatează The Hollywood Reporter.

Întrebat ce anume a caracterizat pentru el această perioadă, actorul a răspuns: „Am citit scenarii, am vorbit la telefon, am făcut exerciţii fizice, am încercat să rămân în viaţă”.

În eventualitatea în care ar fi realizat un film despre această pandemie, lucru foarte posibil, De Niro a mărturisit că ar fi o singură personalitate pe care i-ar plăcea să o portretizeze: Andrew Cuomo. „El face ceea ce ar trebui să facă un preşedinte”.

Andrew Cuomo

„L-aţi vedea pe Cuomo preşedinte?”, a întrebat Colbert. „Da, l-aş vedea”. Actorul a spus că speră ca Joe Biden să câştige alegerile prezidenţiale de anul acesta, dar că Andrew Cuomo „face o treabă foarte bună”.

El a mai afirmat că epidemia este „o tragedie naţională” şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de acţiunile actualei administraţii americane în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului. „Pandemii au mai fost în lume şi oamenii le-au supravieţuit”.

Robert De Niro l-a numit, din nou, „idiot” pe Donald Trump pentru că a ignorat multe dintre avertizări. „Este scandalos”, a spus actorul despre întreaga situaţie. „Este vorba doar despre realegerea lui. Nu mai am cuvinte despre asta. Sunt uluit”.

Legat de acelaşi subiect, De Niro s-a întrebat de ce oamenii din preajma lui Trump nu fac ceva pentru a îmbunătăţi lucrurile, de ce nu se opun lui.

În Statele Unite, de la începutul epidemiei, au fost detectate peste 1,22 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 73.400 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri