Căutare Live

"Rocker", un nou film romanesc pe placul criticilor

Un nou film romanesc a fost lansat pe marile ecrane. "Rocker", povestea unui artist in cautarea succesului care face orice pentru fiul sau dependent de droguri a avut premiera de gala la Cinema Studio din Capitala. Chiar daca din distributie fac parte mai multi actori debutanti, filmul a fost pe placul criticilor.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker de 45 de ani, a carui dragoste pentru fiul sau depaseste limitele normalitatii.

Viata de zi cu zi a tatalui orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri, pentru care Victor ajunge sa fure si sa se umileasca.

“M-a interesat zona asta sociala, lumea asta marginala a dependentilor de droguri. Parintii celor dependenti traiesc o drama la randul lor. Filmul vorbeste despre asta, mai degraba despre parinti, despre cei care au grija de dependenti”, spune regizorul filmului, Marian Crisan.

Pentru a putea intra in pielea personajelor, actorii s-au documentat temeinic.

Alin Stan s-a informat din carti, filme, documentare pe internet si o intalnire cu niste baieti de la un centru de recuperare. “Vazandu-i pe ei am inteles mult mai multe despre personaje”, spune Stan.

Gasirea actorilor este un proces lung si a durat luni de zile, spune char regizorul.

Filmul a avut premiera mondiala la Festivalul International de la San Sebastian.

De astazi pelicula poate fi vazuta in cinematografele din Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea, Constanta, Brasov, Craiova si Targu-Mures.

Ada Solomon, producatorul filmului "Pozitia copilului", a adus statueta "Ursul de Aur" la Neatza!... "Pozitia Copilului", aproape de o nominalizare la Oscar? Vezi ce spune regizorul Calin Netzer!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri