"Rogue One: O poveste Star Wars", în premieră, pe 7 decembrie. Antena 1 îți aduce filmul - aventură, cu două nominalizări Oscar

Luna cu filme la Antena 1 aduce în fața telespectatorilor, în premieră, cea mai recentă producție "Star Wars". "Rogue One: O poveste Star Wars" poate fi urmărit pe 7 decembrie, de la ora 23:15. Filmul prezintă o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum. Producția din 2016 a primit patru nominalizări importante, la unele dintre cele mai importante gale de film din lume.

"Rogue One: O poveste Star Wars", pe 7 decembrie, la Antena 1

Un film american epic space opera, produs în 2016 și regizat de Gareth Edwards, "Rogue One" a primit două nominalizări la Oscar și două la Premiile BAFTA, fiind intens analizat de criticii cinematografiei mondiale.

Rolurile principale suntt interpretate de actorii Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk și Jonathan Aris.

Filmul prezintă povestea lui Jyn Erso, fiica proiectantului unei super-arme a Imperiului Galactic, Steaua Morții, în căutarea acesteia de a descoperi planurile armei pentru a o distruge.

Sinopsis "Rogue One: O poveste Star Wars"

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii.

"Rogue One", proiectat între "Răzbunarea Sith" și "O nouă speranță"

Produs de Lucasfilm și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, filmul are loc între evenimentele dintre Răzbunarea Sith și O nouă speranță. Filmările principale au avut loc la Elstree Studios în apropiere de Londra de la începutul lunii august 2015 și s-au finalizat în februarie 2016, cu (re)filmări suplimentare la mijlocul lunii iunie 2016. Rogue One a avut premiera la Los Angeles la 10 decembrie 2016 și a fost lansat în Statele Unite la 16 decembrie 2016.

Ultimele știri