Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ronaldo va debuta pe marile ecrane alaturi de Andy Garcia

Fostul fotbalist Ronaldo Luiz Nazario de Lima va debuta in cinematografie, urmand sa joace, alaturi de actorii Andy García si Juliette Lewis, un personaj negativ in filmul "Open Road", a anuntat, pe Twitter, regizorul peliculei, Marcio García, informeaza cotidianul As.

Intr-un prim mesaj postat pe Twitter, regizorul brazilian Marcio García a mentionat ca actrita principala care va juca alaturi de Andy García este Juliette Lewis, mentionand, totodata, ca "un fenomen" brazilian va face parte din acest proiect. Dupa cateva ore de la primul mesaj, regizorul peliculei a revenit si a scris: "Chiar asa este, dragii mei, El Fenomeno (asa cum este cunoscut Ronaldo) va debuta la Hollywood".

Filmarile pentru "Open Road", al doilea film regizat de Garcia dupa ''Bed and Breakfast'', vor incepe la Los Angeles in luna iunie, producator fiind Uri Singer.

Ronaldo a jucat ultima oara la Corinthians si s-a retras din activitate in luna februarie a acestui an, dupa ce echipa sa a fost eliminata din Copa Libertadores. In luna martie a acestui an, Ronaldo si-a testat abilitatile de umorist in cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Recomandari