Rowan Atkinson are probleme de sanatate

Actorul Rowan Atkinson, cunoscut indeosebi pentru rolul sau din Mr. Bean, a trebuit sa amane filmarile la noua sa pelicula din cauza unor probleme de sanatate

Actorul a acuzat stari de ameteala in timpul filmarilor si a fost necesara chemara unei ambulante, informeaza celebrifi.com.

Actorului i s-a facut rau in timp ce se afla pe platoul de filmare a comediei "Johnny English Reborn", la Londra. Familia nu a vrut sa dea mai multe detalii despre starea de sanatate a vedetei.

In comedia "Johnny English Reborn", Rowan Atkinson joaca rolul unui individ care a devenit agent secret in mod accidental si care nu cunoaste frica sau pericolele care il asteapta.

In noua sa aventura, el trebuie sa opreasca un grup de teroristi internationali, inainte ca acestia sa omoare un lider al lumii si sa provoace haos global. Lansarea filmului este programata pentru 2011.

Sursa: ziare.com

Foto: Hepta

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri