Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Ryan Gosling, un sergent sexy si dur in noul sau film cu gangsteri. Vezi aici GALERIA FOTO!

A debutat in lumea showbiz-ului american ca star Disney, in "Mickey Mouse Show" si ceea ce parea a fi doar o copilarie s-a transformat intr-un adevarat talent, dovedit mai ales in productia "The Notebook", care i-a adus lui Ryan Gosling celebritatea, dar si fane inlacrimate. Apoi, ne-a facut sa radem si sa ii admiram corpul perfect in "Crazy, Stupid, Love". Insa gata cu copilaria, romantismul sau comediile. Ryan surprinde printr-un nou rol!

Este vorba despre productia "Gangster Squad", in care Ryan joaca rolul sergentului Jerry Wooters, un reprezentant al dreptatii, intr-o lume in care puterea era detinua de gangsteri. Ude mai pui ca domnul Ryan va lupta impotriva criminalitatii alaturi de Sean Penn si frumoasa Emma Stone (cu care a jucat si in "Crazy, Stupid, Love").

Filmul trebuia sa fie lasat la inceputul lunii septembrie, insa din cauza tragediei de la cinematograful din Colorado, lansarea a fost amanata. Asta pentru ca in centru actiunii se afla un cinema, un gangsterii isi folosesc armele chiar in spatele ecranului pe care este difuzata o pelicula vintage. Producatorii de la Warner Brothers au spus ca, cel mai probabil, fanii vor avea ocazia sa vada filmul la inceputul anului 2013.

Pana atunci nu ramane decat sa il admiram pe Ryan Gosling intr-o GALERIE FOTO hot!

Foto: Hepta

Recomandari