Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

"Alice in Tara Oglinzilor", blockbuster-ul care a devenit fenomen internaţional, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 22:00

Decembrie este luna filmelor la Antena 1, iar sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 22:00, telespectatorii pot urmări continuarea fascinantei povești din "țara minunilor". Persoanjele inedite și un scenariu de milioane de euro au făcut din producția "Alice in Tara Oglinzilor" una rămasă în istoria cinematografiei mondiale, cu o apariție memorabilă a marelui Johnny Depp.

"Alice in Tara Oglinzilor", sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 22:00

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll, creatorul fenomenului literar „Alice în Ţara Minunilor”, noua producţie Disney transcende romanul într-o ecranizare memorabilă a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi.

Așadar, în decembrie, Antena 1 vă invită să urmăriți un film care îmbină perfect animația cu acțiunea și comedia, sâmbăta aceasta, de la 22:00!

Pelicula Disney o aduce în fața publicului pe Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska), care şi-a petrecut ultimii ani păşind pe urmele tatălui ei şi navigând pe mări. Când se reîntoarce în Londra, ea găseşte o oglindă magică şi aşa revine pe tărâmul fantastic din Underland, unde îi regăseşte pe prietenii săi: Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) şi Pălărierul Nebun (Johnny Depp), care nu e în apele sale. Astfel, Mirana (Anne Hathaway) o trimite pe Alice într-o expediţie pentru a împrumuta Cronosfera, un glob metalic din camera Marelui Ceas, care controlează întregul timp. Reîntorcându-se în trecut, ea se întâlneşte cu prieteni şi duşmani în diferite momente ale vieţii lor, intrând într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe Pălărier înainte ca timpul să se scurgă.

Sinopsis "Alice în țara oglinzilor" (Alice Through the Looking Glass)

În filmul Disney „Alice În Ţara Oglinzilor”, o nouă aventură spectaculoasă a personajelor de neuitat din poveştile îndrăgite ale lui Lewis Carroll, Alice se reîntoarce în lumea bizară din Underland şi călătoreşte înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun. Regizat de James Bobin, care îşi aduce propria viziune unică asupra lumii impresionante create de Tim Burton pe ecran în filmul „Alice În Ţara Minunilor” din 2010, filmul este scris de Linda Woolverton, bazându-se pe personajele imaginate de Lewis Carroll, şi produs de Joe Roth, Suzanne Todd şi Jennifer Todd şi Tim Burton, cu John G. Scoti fiind producător executiv.

Distribuţia include actori de excepţie din blockbuster-ul care a devenit fenomen internaţional: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska şi Helena Bonham Carter, împreună cu vocile actorilor Alan Rickman, Michael Sheen şi Timothy Spall. Există de asemenea şi o serie de personaje noi, printre care: Zanik HighTopp (Rhys Ifans), tatăl Pălărierului Nebun, şi însuşi Timpul (Sacha Baron Cohen), o creatură stranie care este jumătate om, jumătate ceas.

Sursa: Wikipedia, cinemagia.ro

Recomandari