Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Nu rata animația de Oscar "Frozen - Regatul de gheață"! Olaf, Elsa și Anna aduc piticii în fața televizoarelor, sâmbătă, ora 20, la Antena 1!

"Frozen - Regatul de gheaţă" a reușit să aducă în palmaresul Disney două premii Oscar, la categoriile “Cel mai bun film de animaţie” şi “Cel mai bun cântec de pe o coloană sonoră originală”, pentru producția fenomen din 2013. Simpaticul Olaf, alături de prințesele Elsa și Anna, aduc copiii în fața micilor ecrane, în luna filmelor, la Antena 1!

"Frozen - Regatul de gheață", sâmbătă, ora 20

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 20:00 cei mici au întâlnire cu personajele lor preferate din "Regatul de gheață".

Tânăra Anna şi Crăiasa Zăpezii Elsa invită telespectatorii pentru a porni împreună într-o călătorie de poveste, ce le va scoate în cale troli, fiinţe magice, amuzantul om de zăpadă Olaf, dar şi o mulţime de pericole.

Sinopsis "Frozen - Regatul de gheață"

Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Anna și Kristoff vor fi nevoiți să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

"Frozen 2", continuarea peliculei, domină box-office-ul din România

Continuare a peliculei originale "Frozen", un uriaş succes de casa al studioului Disney, noul film prezintă povestea familiei regale din Arendelle şi încearcă să răspundă întrebărilor fanilor din lumea întreagă, în special în legatură cu originea puterilor uimitoare ale personajului Elsa.

Acest lungmetraj, în care personajele principale sunt regina Elsa, sora ei Anna şi omul de zăpadă Olaf, a obţinut 34,7 milioane de dolari în doar două zile de la lansare.

Recomandari