Samuel L. Jackson a jucat in filmele cu cele mai mari incasari din istorie

A jucat in peste 100 de filme, iar prin personajele sale a reusit sa stranga cele mai mari incasari din istoria cinematografiei – 7,4 miliarde de dolari. Samuel L. Jackson este actorul ale carui filme au fost cel mai bine vandute din istorie, informeaza Guinness Book of World Records.

„Jurassic Park", cu incasari de 914 milioane de dolari, „Pulp Fiction" - 212 milioane de dolari, dar si continuarile francizei „Razboiul stelelor" - 2,4 miliarde de dolari sunt productiile cu cele mai mari incasari in care actorul a jucat.

Jackson s-a facut remarcat in 1991, cu rolul din „Jungle Fever", regizat de Spike Lee. El a mai jucat in „Iron Man", „Thor" si „Captain America: The First Avenger". A facut roluri remarcabile si in „Marul discordiei", „Jackie Brown" si „Febra iubirii".

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri